Laserontharing

Laserontharing of Laserepilatie is een moderne en gespecialiseerde techniek die een permanente ontharing als doelstelling heeft.

In tegenstelling tot de traditionele manieren om te ontharen, gebruikt laserontharen geen bruut geweld. De overtollige haartjes worden niet uit de huid gerukt, maar worden met de laser 'verbrand'. Door de gepatenteerde koeltip-technologie van de laserkop, is deze behandeling zeer gemakkelijk te verdragen.

Laserontharing maakt gebruik van het natuurlijk aanwezige melanine in het haar. De hitte van de laser wordt door de melanine naar de haarwortel geleid waardoor deze verschroeit en vernietigt wordt. Het haar kan dan niet meer opnieuw terug groeien.

Afhankelijk van de haarkleur en de haarbegroeiing zijn er meerdere behandelingen nodig.

Om uw laserontharing optimaal te laten verlopen werkt instituut Isis samen met een professionele paramedische organisatie die een jarenlange ervaring heeft en enkel de beste ontharingslasers gebruikt.

Bij de eerste afspraak gaan wij een uitgebreide uitleg geven van het fysiologisch gebeuren bij laserontharing, de werking, de voor- en nadelen en de eventuele risico's.

Bekijk de website van laserontharing.be voor meer info over laserontharing en een afspraak te maken.

Twijfelt u nog steeds? Kom langs en overtuig uzelf met een gratis testsessie (op afspraak)!

Boek hier uw afspraak te Wilrijk